Skip to content

Et privat og tverrfaglig helsesenter

Apexklinikken

Apexklinikken er et hyggelig, tverrfaglig helsesenter på Helsfyr. Her jobber det fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktor, naprapat, osteopat, fysikalsk medisiner, ortoped, kirurg, psykologer, helsecoach og ernæringsrådgiver. I tillegg har senteret treningsstudio. Klinikken er privat, og det trengs derfor ingen henvisning. Du får også raskt time.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Del gjerne saken med andre i dine sosiale nettverk.

Samarbeidende fagmiljø

Alle som jobber på klinikken er spesialister på sitt eget fagområde, men det er samarbeidet mellom behandlerne som skaper tyngden på klinikken. Legespesialistene er medisinsk ansvarlige.

Ultralyd

Klinikken har Norges største ultralydteam i privat praksis. Ultralyd blir brukt i undersøkelser der dette er hensiktsmessig for raskere å finne nøyaktig diagnose og dermed riktig behandling. Flere behandlere på klinikken holder ultralydkurs for helsepersonell.

Injeksjoner

Apexklinikken er ledende på ultralydveiledet injeksjonsterapi og var en av de første klinikkene som satset på dette området. De samarbeider med fastleger og klinikker over hele landet som henviser pasienter til spesialistteamet.

Teamet har lang erfaring og består i dag av 6 behandlere som alle har spesialutdanning i ultralyd og injeksjoner, inkludert fysikalskmedisiner som er medisinsk ansvarlig.
 
De vanligste injeksjonene er kortison og hyaluronsyre. De tilbyr også nyere typer injeksjoner, som Botox (smertebehandling), blodplatebehandling PRP og proloterapi (benyttes i spesielle tilfeller ved skader på ligamenter og sener).

Sammensatte problemstillinger

Klinikken har god erfaring med sammensatte problemstillinger som utbrenthet, diffuse smerter og stressrelaterte plager. De hadde ansvaret for NAV raskere tilbake-tiltak i flere år, og har god trening i å få sykmeldte tilbake i jobb igjen.
 
I dag jobber de direkte med private kunder og bedrifter. De jobber tverrfaglig med psykolog, fysioterapeut, helsecoach og andre, og behandlingsopplegget tilpasses hver enkelt.

Trening og testing for alle

Flere kjente idrettsutøvere har inngått samarbeid med klinikken. Og treningsstudio brukes både av dem og de som vil ha et lite, personlig studio. Testapparater som Tanita og Quantum 1080 er tilgjengelig for å få bedre rehabilitering eller tilpasse prestasjonen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Del gjerne saken med andre i dine sosiale nettverk.

Populærvitenskaplig livsstilsmagasin for helse, samliv og seksualitet.

Magasinet er en tverrfaglig, sterk, troverdig og kunnskapsbasert kilde for mennesker som søker kunnskap, er bekrymrede, har plager og vondter, opplever dårlig livskvalitet eller som ønsker positive endringer i livet. 

Det er kompetansen, engasjementet, erfaringene og idealismen hos våre samarbeidspartnere som danner grunnlag for å lykkes med magasinet. Vi arbeider kontinuerlig for å etablere nye samarbeid, nettverk og allianser der alle parter kan oppnå positive synergieffekter. 

 

Kategorier

Factic designes, vedlikeholdes og uvikles av Din Digitale Butler. @ Alle rettigheter factic.no