Skip to content

magasinutvikling, markedskommunikasjon, synlighet i google

Din Digitale Butler

Din Digitale Butler har ansvaret for magasin- og plattformutvikling, markedskommunikasjon, synlighet i Google (SEO), partnersamarbeid, film og fotoinnhold.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Del gjerne saken med andre i dine sosiale nettverk.

Allsidig erfaring fra reklamefag, webutvikling, webanalyse, samt kommunikasjon i digitale kanaler

Steven har en svært allsidig bakgrunn og erfaring. Bedriftsøkonomi, markedsføring, prosjketledelse, Westerdals Reklameskole, Omniture University for analyse og statistikk for å nevne noe. Steven har flere år i interaktiv avdeling i reklamebyrå, og har gjennom de siste 20 årene prosjektledet en lang rekke webutviklingsprosjekter.
 
I løpet av sine 5 år i Telenor var han først co-editor (innholdsansvarlig) hos Online.no som er Telenors kundekanal. Senere arbeidet han som analyseansvarlig hos websales, avdelingen med hovedansvar for telenor.no som er konsernets hovedkanal for salg og kundeservice.
 
Steven hadde i Telenor også ansvaret for implementering av en kundetilfredshetløsning (KTI), samt et større prosjekt som gikk på tvers av Telenor Consumer og Telenor Bedrift divisjonene. Målet var å få oversikt over alle systemer som rapporterte salg, og tilrettelegge for at nye analyse- og rapporteringsløsninger leverte korrekte data.
 
De senere årene har han drevet Din Digitale Butler som er spesialisert på hele verdikjeden innen webutvikling. Teknisk utvikling, innholdsstrategi og -strukturering, design og identitetsbygging, synlighet hos Google (SEO), konverteringsoptimalisering (CRO), markedskommunikasjon, fotografering og filmproduksjon.
 
Din Digitale Butler leverer tjenester til små og mellomstore virksomheter i østlandsområdet.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Del gjerne saken med andre i dine sosiale nettverk.

Populærvitenskaplig livsstilsmagasin for helse, samliv og seksualitet.

Magasinet er en tverrfaglig, sterk, troverdig og kunnskapsbasert kilde for mennesker som søker kunnskap, er bekrymrede, har plager og vondter, opplever dårlig livskvalitet eller som ønsker positive endringer i livet. 

Det er kompetansen, engasjementet, erfaringene og idealismen hos våre samarbeidspartnere som danner grunnlag for å lykkes med magasinet. Vi arbeider kontinuerlig for å etablere nye samarbeid, nettverk og allianser der alle parter kan oppnå positive synergieffekter. 

 

Kategorier

Factic designes, vedlikeholdes og uvikles av Din Digitale Butler. @ Alle rettigheter factic.no