Skip to content

leverer innhold relatert til coaching og terapi​

Inspira

Det er tider da livet kan oppleves stritt, utfordrende og vanskelig for oss mennesker. Vi er komplekse vesener i en kompleks verden som krever noe av oss hele tiden. Av og til er det godt å ha en profesjonell samtalepartner som reflekterer og diskuterer sammen med deg eller dere. Inspira arbeider med både individer og par, samt grupper fra virksomheter med behov for coaching.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Del gjerne saken med andre i dine sosiale nettverk.

Inspira - en profesjonell samtalepartner

Inspira holder til i hyggelige lokaler på Høvik like utenfor Oslo.

Siri har Master of science in gestalt psychotherapy og er en erfaren Gestaltterapeut. Hun har også coaching som sitt spesialfelt, og er utdannet coach fra Ericson College med mange års erfaring i faget.

Siri har gjennom mange år vært styremedlem i Norsk Gestaltforbund, samt styreleder i Norsk forbund for Psykoterapi. Hun underviser for tiden i Gestaltterapi på Norsk Gestaltterapi Høgskole (NGH) og er også foredragsholder innen tematikken.

Gjennom sin brede bakgrunn og erfaring har hun opparbeidet seg et stort nettverk. Et nettverk som i tillegg til de mange kundene fra Oslo og Akershusdistriktet, har gitt henne klienter fra både Lofoten, Tromsø, Narvik, Stavanger, Stavanger og Kongsvinger.

Bidrar med kompetanse for individer og par som har utfordringer

Det finnes ingen lettvinte løsninger for komplekse utfordringer, sier Siri. Det er ikke slik at du bare kan bla opp i et magasin, og lese deg til hvordan du kan fikse et forhold som er i en utfordrende fase. Alt har en historie, alt har en sammenheng og en viss kompleksistet som er unik for individet og parrelasjonen.

Her på page69 vil jeg bidra med innhold i og utvikling av relevante kategorier under samliv. Med situasjoner mange forhold havner i og som er bakteppe for at de søker hjelp. Jeg presenterer utfordringer mange vil kjenne seg igjen i, og beskriver måter jeg jobber med par og individer for at de skal komme videre.

Jeg håper også å kunne bidra i artikler, der vi kan snakke om å forebygge at forholdet i det hele tatt blir betent og havner i en utfordrende situasjon.

Som gestaltterapeut er jeg et verktøy for mine klienter

Siri er et verktøy for sine klienter. Hun møter mennesker akkurat der de er og bidrar til å løfte og synliggjøre både tanker og følelser. Jeg lytter til deres historier, stiller spørsmål, reflekterer og samtaler med mine klienter, sier hun. Det å kjenne på det vonde, vanskelige og uavklarte kan være enklere i møte med en profesjsonell samtalepartner.

Selv om Siri har en profesjonell tilnærming som samtalepartner, er hun verken objektiv eller distansert i relasjonen. Det er snarere tvert i mot, forteller Siri, da jeg involverer meg og åpner for et jeg-du-forhold. Min viktigste oppgave og rolle er å vise og åpne for at begrensninger, potensialer og muligheter blir tydeligere.

Det er ingen riktig måte å leve livet på, men det er viktig å være oppmerksom på hvordan vi lever. Vi synes Siri i dette uttrykket sier noe som er veldig viktig for oss alle. Det å være tilstede i sitt eget liv.

Siri kan du kontakte direkte via inspira.no.

Populærvitenskaplig livsstilsmagasin for helse, samliv og seksualitet.

Magasinet er en tverrfaglig, sterk, troverdig og kunnskapsbasert kilde for mennesker som søker kunnskap, er bekrymrede, har plager og vondter, opplever dårlig livskvalitet eller som ønsker positive endringer i livet. 

Det er kompetansen, engasjementet, erfaringene og idealismen hos våre samarbeidspartnere som danner grunnlag for å lykkes med magasinet. Vi arbeider kontinuerlig for å etablere nye samarbeid, nettverk og allianser der alle parter kan oppnå positive synergieffekter. 

 

Kategorier

Factic designes, vedlikeholdes og uvikles av Din Digitale Butler. @ Alle rettigheter factic.no