Skip to content

Sensuell massasje er ren energi for et forhold

Denne formen for berøring og nærhet har flere tusen års historie, og brukes både til forebygging av og heling av plager og smerter. Listen med postive effekter er lang, og når vi kommer inn på sex og samliv er sensuell massasje uovertruffen. Les om sensuell massasje.

Ok å planlegge tidspunkt for sex?

Faktisk. Å planlegge sex kan være motorveien inn til regelmessig nytelse, økt nærhet og intimitet.

Fortell hva du vil føle ikke hva han skal gjøre!

Å fokusere på hva du ønsker å føle fremfor hva du ønsker at han skal gjøre, kan være forskjellen som får det til å ta av i senga. Les saken her.

Mer sex gjør oss bedre på jobben.

Oregon State University har forsket på sex og produktivitet. Konklusjonen er at sex øker effektiviteten og jobblysten. Mer sex gjør oss rett og slett bedre på jobb!

Forklart: Hvorfor vi har mindre sex i et forhold over tid.

Tipsene til fart og moro på soverommet florerer. Men et godt utgangspunkt er å forstå hvorfor mange forhold opplever mindre sex.

Vi vet det så godt! Mer sex = mer lykke!

Vi vet at mer sex er mer lykke. Likevel er mange ikke så flinke til å prioritere sex i samlivet. Vi er mer fornøyde og i balanse, mer produktive og mange opplever økt lykkefølelse.

Må ekteskapet drepe sexlivet?

Jo Piazza vurderte sine orgasmers fremtid. Det resulterte i en reise jorden rundt der hun møtte kvinner. De hadde mange tips til hvordan man kan unngå at ekteskapet dreper sexlivet.

Den store massasjeguiden

Massasje har vært en effektiv behandlingsform i ca 5000 år. Som behandling har den en rekke positive effekter for kropp og sinn, i tillegg til at massasje benyttes i forebyggende og helende hensikter. I denne saken får du et godt innblikk i alle relevante sider ved massasje som behandlingsform. Les om massasje.

Populærvitenskaplig livsstilsmagasin for helse, samliv og seksualitet.

Magasinet er en tverrfaglig, sterk, troverdig og kunnskapsbasert kilde for mennesker som søker kunnskap, er bekrymrede, har plager og vondter, opplever dårlig livskvalitet eller som ønsker positive endringer i livet. 

Det er kompetansen, engasjementet, erfaringene og idealismen hos våre samarbeidspartnere som danner grunnlag for å lykkes med magasinet. Vi arbeider kontinuerlig for å etablere nye samarbeid, nettverk og allianser der alle parter kan oppnå positive synergieffekter. 

 

Kategorier

Factic designes, vedlikeholdes og uvikles av Din Digitale Butler. @ Alle rettigheter factic.no